български English
 

Партньори

sof Столична община
logo BEF.jpg Българска Федерация Конен Спорт
logo_MusicWorld_2 MusicWorld.bg е най-големият музикален магазин в България. На площ от над 3600 кв. м. ще намерите музикални инструменти, професионална и домашна аудио техника от най-реномираните производители в света. Разгледайте и поръчайте от нашият онлайн магазин www.MusicWorld.bg
OPTIX logo3 “ОПТИКС” АД е високотехнологична компания с напълно затворен цикъл на производство. С дъщерни дружества и партньорски фирми в над 25 страни, “Оптикс” конструира и произвежда широка гама прецизни оптични компоненти, оптико-механични възли и оптико-електронни системи с гражданско и специално предназначение.
Компаниятае първата организация в България и една от първите в Европа, внедрила успешно петорно интегрирана система за управление на бизнеса, включваща основни международни стандарти: ISO 9001:2008 – Управление на качеството, ISO 27001:2013 – Информационна сигурност, ISO 14001:2005 – Опазване на околната среда, AQAP 2110 – Военен стандарт на NATO, OHSAS 18001:2007 – Здравословни и безопасни условия на труд. “ОПТИКС” АД притежава пълна сертификация и съответствие с натовските стандарти и има присвоен NCAGE код 001BU на производител/търговец в кодификационната система на Алианса.