български English

Международен турнир CDI1* Царацово

10.06.2019

IMG_6013В средата на юни (7-9 юни) на конна база Фригопан в Царацово се проведе Държавното първенство по обездка клас Т и Млади ездачи и съпътстващи търнири във всички класове. Различното тази година беше, че едновременно с Държавното първенство се проведе и международен турнир с едни от най-известните ФЕИ съдии по обездка – Стивън Кларк – съдия 5*, съдил два пъти на олимпиада, Ханс Возер и Мария Тодоровска-Омари. Събитието уважиха гръцки, турски и румънски състезатели.
Клуб Конкур се представи с четирима състезатели – подредени по възраст – Сияна Райкова със Сиско Кид в категория Деца, Диляна Кънева с Конкорд в категория Юноши, Мирела Райкова с Бруклин в категория Млади ездачи и треньорът Райко Гануков с Амброзия и Дантес.
Сияна се бори с непослушанието на Сиско, и успя да достигне до седмо място в категорията. Състезанието беше дебют за Диляна, но тя се справи отлично и вече има първите си розетки. Мирела взе сребърен медал в класирането за Държавно първенство. Райко успя да вземе розетки и с двата си коня.

IMG_2470
IMG_2702
IMG_5598
IMG_4006
IMG_2888
IMG_4671