български English
 

Партньори

Партньори

Stol_OBSHTINA LOGO SOFIA - EUROPEAN CAPITAL OF SPORT PICTOGRAMS Българска Федерация Конен Спорт
diema Официален медиен партньор

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, уебсайтове и дигитални платформи. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства. Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA EXTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 3 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.

 Alara&Aleyna Colak Alara&Aleyna Colak
 Първа инвестиционна банка Първа инвестиционна банка (Fibank) е най-голямата банка с български капитал, която се развива и утвърждава като финансова група с основна дейност в Република България и с регионално присъствие чрез чуждестранни операции в Кипър и Албания. Fibank е иновативна и клиентски ориентирана кредитна институция, която предлага високотехнологични и модерни продукти и услуги както на пазара на банкиране на дребно, така и за корпоративни клиенти. Банката e сред водещите институции в страната в сферата на картовия бизнес и в международните разплащания. Fibank е предпочитана банка за спестяване от населението, която предлага високо качество на клиентско обслужване съгласно най-добрите банкови практики.
 Овергаз Овергаз – Природният газ е най-ефективното и практично решение за Вашия дом. Икономичният енергоизточник е модерният „зелен“ избор за всички, които искат по-чист въздух за себе си и своите деца.
 Seewines Сийуайнс – Онлайн магазин с над 1000 специално подбрани вина – с безплатна доставка в цялата страна.
Възползвай се от новата услуга – Винен абонамент – и ще получаваш всеки месец 3 бутилки, специално избрани за теб!
Не ти отиваш при виното, а то идва при теб – Сийуайнс, виното онлайн!
MusicWorld MusicWorld.bg е най-големият музикален магазин в България. На площ от над 3600 кв. м. ще намерите музикални инструменти, професионална и домашна аудио техника от най-реномираните производители в света. Разгледайте и поръчайте от нашият онлайн магазин www.MusicWorld.bg
5th Degree Фифт Дигрии е основана през 1996 г. в София, България и повече от 23 години осигурява високотехнологични визуални решения на своите партньори. Компанията предлага широк спектър от продукционни и пост-продукционни услуги за различни сфери на бизнеса като реклама, телевизионно и филмово производство, медицина, образование, културно наследство и др.
Креативната технологична визия на компанията е това, което движи възможностите й напред и осигурява на своите партньори гъвкавост и ефективност на цялостни завършени решения и услуги с безкомпромисно качество.
NET1 NET1 е водещ телекомуникационен оператор на територията на град София. Компанията има повече от 10 години опит в предоставянето на Интернет и Телевизия за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани телеком решения за бизнес клиенти. От 2011 г. NET1 е и лицензиран оператор за предоставяне на фиксирани гласови телефонни услуги. NET1 изгражда и използва нова собствена високоскоростна оптична мрежа за пренос на глас и данни и гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данните. NET1 предоставя на своите клиенти решения от А до Я, включващи пълния спектър от комуникационни услуги.