български English
 

Партньори

Stol_OBSHTINA Европейска столица на спорта 2018
Българска Федерация Конен Спорт Българска Федерация Конен Спорт
OPTIX

“ОПТИКС” АД е високотехнологична компания с напълно затворен цикъл на производство. С дъщерни дружества и партньорски фирми в над 25 страни, ОПТИКС конструира и произвежда широка гама прецизни оптични компоненти, оптико-механични възли и оптико-електронни системи с гражданско и специално предназначение. Компанията е първата организация в България и една от първите в Европа, внедрила успешно петорно интегрирана система за управление на бизнеса. Дружеството притежава и пълна сертификация и съответствие с натовските стандарти.

MusicWorld MusicWorld.bg е най-големият музикален магазин в България. На площ от над 3600 кв. м. ще намерите музикални инструменти, професионална и домашна аудио техника от най-реномираните производители в света. Разгледайте и поръчайте от нашият онлайн магазин www.MusicWorld.bg
 Fibank

Първа инвестиционна банка (Fibank) е най-голямата банка с български капитал, която се развива и утвърждава като финансова група с основна дейност в Република България и с регионално присъствие чрез чуждестранни операции в Кипър и Албания. Fibank е иновативна и клиентски ориентирана кредитна институция, която предлага високотехнологични и модерни продукти и услуги както на пазара на банкиране на дребно, така и за корпоративни клиенти. Банката e сред водещите институции в страната в сферата на картовия бизнес и в международните разплащания. Fibank е предпочитана банка за спестяване от населението, която предлага високо качество на клиентско обслужване съгласно най-добрите банкови практики.

Silver Star Silver Star е Генерален дистрибутор на Даймлер АГ в България за продажбите и следпродажбено обслужване на марките Mercedes-Benz, Setra и FUSO от април 2017. Компанията разполага със собствени изложбени и сервизни центрове в София, Пловдив и Варна и доставя първокласни продукти и обслужване на своите клиенти.
 M-TEL Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя услуги на над 3,98 милиона клиенти. Компанията предлага мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, включително два собствени спортни канала – Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, както и ИКТ решения за бизнеса. Мтел разполага с модерна инфраструктура и собствена оптична мрежа от над 16 000 км, която покрива 47 града и 120 малки населени места. Мобилната 4G мрежа на компанията обхваща 97% от населението на страната, а най-модерната 4,5G технология се внедрява във всички населени места с над 1000 жители.
5th Degree Providing a wide range of post-production solutions including concept design, 3D modelling and animation, VFX, colour grading and creative finishing. 5th Degree is built upon professional excellence and technical creativity.
 DHL DHL – Логистичната компания на света
DHL e водещият глобален бранд в логистичната индустрия. Специализираните подразделения на компанията предлагат несравними по качество вътрешни и международни доставки на колети, логистични решения за електронната търговия, международен експресен транспорт, както и сухопътен, въздушен и морски транспорт за управление на веригата за доставки в индустриалния сектор. Със своите близо 360 000 служители и присъствие в повече от 220 страни и територии по целия свят, DHL свързва хората и бизнеса по сигурен и надежден начин, подпомагайки развитието на световната търговия.
Конна база Тракиец Опознайте Света на конете с Комплекс Тракиец! Разположен в сърцето на Тракия, в живописното село Житница, на 30км. от гр. Пловдив. Комплекс Тракиец е стилно място създадено с много любов и вкус , предлагаме на своите гости конна база, хотел, ресторант и винарна, конферентна зала, релакс център и фитнес, открит басейн, лятна градина и детски кът.
 NET1 NET1 е водещ телекомуникационен оператор на територията на град София. Компанията има повече от 10 години опит в предоставянето на Интернет и Телевизия за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани телеком решения за бизнес клиенти. От 2011 г. NET1 е и лицензиран оператор за предоставяне на фиксирани гласови телефонни услуги. NET1 изгражда и използва нова собствена високоскоростна оптична мрежа за пренос на глас и данни и гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данните. NET1 предоставя на своите клиенти решения от А до Я, включващи пълния спектър от комуникационни услуги.
Минерална вода Девин DEVIN е водещ производител на бутилирана вода в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина. DEVIN също така е дистрибуционен партньор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България. Компанията е базирана в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. Към настоящия момент DEVIN има над 500 служители. Изпълнителен директор на компанията е Томас Кренбауер.
 Милкком МИЛККОМ е производител на висококачествени млечни продукти с марка МИЛККОМ и ГРЪНЧАРОВот свежо българско краве мляко. В новосъздадената мандра в гр. Луковит се произвеждат традиционни български сирена, кашкавали, кисело мляко, млечни ролета, хапки, извари, както и ненадминатото прясно биволско сирене.

Медийни партньори

 KIWI KIWI е независима, изцяло българска агенция с 21-годишно успешно присъствие на рекламния пазар. Агенцията е работила за някои от най-големите местни и международни компании и марки и предлага пълно рекламно обслужване – от маркетингова стратегия, криейтив идеи, дизайн, ТВ продукция, уеб и медия планиране до печат, производство, ПР и организиране на събития и мащабни промоции.